Sähköinen allekirjoitus eSign

Turvallinen Helppo Nopea

Viimeistele dokumenttiprosessisi sähköisellä allekirjoituksella

Sähköinen allekirjoitus eSign on allekirjoituspalvelu, jonka avulla voit allekirjoittaa, hallita ja kierrättää dokumenttejasi sähköisesti. eSign mahdollistaa sähköisen allekirjoittamisen eri laitteissa sormella, tekstiviestillä tai pankkitunnuksilla.

Voit esimerkiksi lähettää luomasi dokumentin allekirjoitettavaksi kaikille osapuolille yhdellä klikkauksella. Kaikki turvallisesti, laillisesti ja jäljitettävästi.

Palvelumme tukee kaikkia pohjoismaisia tunnistusmenetelmiä. Voit luoda valmiita kierrätyskulkuja, asettaa aikatauluja ja muistutuksia. Kaikkea tätä hallitset selkeällä ja helppokäyttöisellä käyttöliittymällä. Sähköisesti allekirjoitetut dokumentit voidaan siirtää helposti myös käytössäsi olevaan sähköiseen arkistoon.

Sähköisen allekirjoituksen hyödyt:

  • Nopeus ja luotettavuus - tietojen laatu paranee ja prosessit toimivat nopeammin ja luotettavammin.

  • Helppous ja joustavuus - voit käyttää sähköistä allekirjoitusta kaikissa dokumenteissasi toimistolla, myymälässä tai verkossa.

  • Paperittomuus - tuot organisaatiosi digiaikaan.

  • Kontrolli ja läpinäkyvyys - tehostat saapuvien ja lähtevien asiakirjojen hallintaa.

  • Virtaviivaistus - yksinkertaistat runsaasti dokumentteja sisältävät työprosessit.

  • Integroitavuus - kun  integroit sähköisen allekirjoituspalvelun laajempaan dokumentinhallintaratkaisuun, saat synergiaa  dokumentinhallintaprosessiesi automaatioon.

Katso videolta, kuinka sähköinen allekirjoituspalvelu eSign toimii:

 

Tilaa uutiskirjeemme!