Tulostuspalvelu Printer Driver

Helppoa Nopeaa Tietoturvallista

Postimaksulla varustettua massatulostusta

Onko organisaatiossasi paljon manuaalisesti tehtävää toimistopostitusta? iPostin lisätoimintona toteutetun Printer Driverin avulla kuka tahansa organisaatiossasi voi tulostaa ja lähettää omalta työasemaltaan asiakkaille esimerkiksi tarjouksia, asiakastiedotteita tai markkinointiviestejä.

Printer Driver -sovellus asennetaan tulostimeksi verkkoon, jonka jälkeen se voidaan valita kuten mikä tahansa muukin tietokoneessa näkyvä tulostin. Kun valitset tulostimeksi Printer Driverin, kirje tulostetaan ja jätetään jakeluun sovelluksessa valitun postitusvaihtoehdon (1. tai 2. luokan posti) mukaisesti. Voit valita mustavalkoisen tai värillisen, yksi- tai kaksipuolisen tulostuksen sekä halutessasi myös esilehden. Voit myös valita yhden tai useampia liitteitä, jotka tulostetaan lisäsivuiksi.

Printer Driver voi lähettää kirjeet myös Netpostin tai digipostin kaltaisiin portaaleihin. Printer Driver vähentää tulostus- ja postikulujen lisäksi myös läpimenoaikoja ja auttaa saamaan toimistoon saapuvan postin paremmin hallintaan.

Printer Driver on helppokäyttöinen ja tietoturvallinen työkalu, jonka avulla organisaatiosi ei enää tarvitse käyttää arvokasta aikaa tulostamiseen, kuoritukseen ja postitukseen.

Katso videolta kuinka Printer Driver toimii:

Tilaa uutiskirjeemme!