OpusCapitan dokumenttien ja laskujen lähetyspalvelut sekä digitointiliiketoiminta täydentävät Postin palvelutarjontaa

Uudelleenjärjestely, josta kerroimme aikaisemmin, astui voimaan. 1. toukokuuta 2018 ja OpusCapitan liiketoiminta on nyt jaettu kahteen uuteen yhtiöön: Posti Messaging ja OpusCapita Solutions. Tällä muutoksella halusimme varmistaa kykymme toimia digitaalisessa murroksessa entistä parempana kumppanina kaikille asiakkaillemme sekä B2C- että B2B-sektoreilla.

Posti Messaging tarjoaa laskujen ja dokumenttien vastaanottamisen, lähettämisen ja arkistoinnin ratkaisuja sekä muita dokumenttien digitointiratkaisuja erityisesti B2C-sektorilla toimivien yritysten ja organisaatioiden tarpeisiin. Posti Messaging Oy on osa Posti-konsernin Postipalvelut-liiketoimintayksikköä, ja pystyy sen ansiosta yhdistämään yritykset sekä julkisen sektorin organisaatiot kuluttajiin entistä tehokkaammin kaikissa kanavissa.

Posti Groupin palvelutarjonta laajenee ja monipuolistuu laskujen lähetyspalveluilla sekä digitoinnin ratkaisuilla. Posti Group auttaa asiakkaitaan onnistumaan myynnissä, kehittämään asiakaspalveluaan ja tehostamaan toimintaansa. Palvelutarjonta sisältää ratkaisuja aina laadukkaasta kohderyhmien poiminnasta alkaen tehokkaaseen laskuttamiseen asti – hyvää asiakaspalvelua unohtamatta.

OpusCapita Solutions keskittyy jatkossa tarjoamaan B2B-sektorilla toimiville asiakkaille hankinnan, maksamisen, tuotetiedon hallinnan ja kassanhallinnan globaaleja ratkaisuja. OpusCapita Solutions Oy säilyy osana Suomen valtion omistamaa Posti-konsernia.

Molempien yhtiöiden asiakaspalvelut tekevät jatkossakin tiivistä yhteistyötä, jotta kaikki asiakkaamme saavat sujuvan palvelun myös muutostilanteen aikana.

Tilaa uutiskirjeemme