Dokumenttien sähköinen hallinta ja arkistointi

Digitoimme Tehostamme Automatisoimme

Digitoimme ja tehostamme työnkulkua ja automatisoimme dokumenttien hallinnan

Yritykset, joiden liiketoimintaprosesseihin liittyy paljon asiakirjojen käsittelyä ja hallintaa, joutuvat edelleen selviytymään manuaalisista vaiheista digitalisoinnin edistymisestä huolimatta. Prosessit, jotka toimivat paperilla ja edellyttävät manuaalista käsittelyä, tietojen etsimistä ja syöttämistä hidastavat työnkulkua, voivat aiheuttaa kustannuksia ja vaikuttaa merkittävästi koko prosessin laatuun ja työnkulkuun.

Posti Messaging tarjoaa kattavia ratkaisuja organisaatioiden dokumenttien kokonaisvaltaiseen hallintaan.

Dokumenttien monikanavainen vastaanottaminen ja lähettäminen, automatisoidut työkalut digitointiin ja tiedon kokoamiseen ja muokkaamiseen luovat saumattoman ja turvallisen integroinnin eri järjestelmiin. Täydentäviä palveluitamme ovat sähköiset allekirjoitukset ja arkistointiratkaisut.

Huolehdimme siitä, että digitaalisten dokumenttien hallinta sujuu vaivattomasti. Ei enää lomakkeita, jotka pitää tulostaa allekirjoitettaviksi, ei puuttuvien paperien manuaalista hakemista eikä henkilötietojen metsästystä. Vain toimivia, hallittuja sähköisiä työnkulkuja.

Sähköinen arkistointi - eArchive

 eArchive mahdollistaa kaikkien dokumenttien sähköisen arkistoinnin samassa paikassa. Helppokäyttöisen verkkokäyttöliittymän avulla arkistointi hoituu nopeasti, joustavasti ja kustannustehokkaasti.

Lue lisää sähköisestä arkistoinnista >>

Arkistoskannaus

Arkistoskannaus on palvelu, jossa muutetaan olemassa oleva paperiarkisto digitaaliseksi. Paperit skannataan ja kuviin lisätään metatiedot, joiden avulla tiedot on jatkossa helppo löytää sähköisestä arkistosta

Lue lisää arkistoskannauksesta >>

Tilaa uutiskirjeemme!