Laskujen ja dokumenttien lähettäminen

SÄHKÖISESTI NOPEASTI TURVALLISESTI

Monikanavaista laskutusta ja yksilöityä viestintää

Suomen johtavana dokumenttienhallinnan ja viestinvälityksen osaajana Posti tarjoaa käyttöösi parhaat ratkaisut laskujen ja muiden dokumenttien lähettämiseen. Teemme jatkuvaa tuotekehitystä, jotta pystyt hyödyntämään parhaita sähköisiä kanavia ja lähettämään paperidokumentit aina kustannustehokkaimmalla tavalla. Avullamme minimoit dokumenttienhallinan kustannukset ja voit itse keskittyä omien ydintoimintojesi kehittämiseen.

Voit valita tietyn laskutuskanavan tai hyödyntää monikanavaista laskutusratkaisuamme. Käytössäsi ovat e-lasku, OmaPosti, MobilePay, sähköpostilaskutus sekä tutut paperilaskut.

Laskujen yhteydessä voit myös kohdentaa kuluttajalle yksilöityjä viestejä - tehokasta tiedottamista tai lisämyyntiä. 

Tulostus- ja lähetyspalveluistamme löydät ratkaisut yrityksesi tehokkaaseen viestintään tilanteesi ja tarpeesi mukaan. 

 

Monikanavainen laskutusratkaisu

Laskutus elää jatkuvaa muutosta. Uudet sähköiset palvelut ovat yleistyneet vauhdilla ja niiden rinnalla myös kirjeitse tapahtuva viestinvälitys on kehittynyt. Tämän päivän asiakas haluaa valita, missä kanavassa laskunsa vastaanottaa ja missä sen maksaa. Postin monikanavainen laskutuspalvelu tarjoaa käyttöösi aina parhaat ratkaisut. Niiden avulla palvelet asiakastasi entistä paremmin ja myyt enemmän. Postin kumppanina sinulla on joustavat mahdollisuudet ohjata laskutusta sinulle edullisiin kanaviin.

Lue lisää monikanavaisesta laskutuspalvelustamme >>

 

Kirjeiden lähetyspalvelu iPost

Paperipohjaisen ja sähköisen viestinnän tulostus ja jakelu hoidetaan iPost-järjestelmän avulla, joka on nopea ja kustannustehokas ratkaisu kaikenlaiseen viestintään: laskujen ja palkkatositteiden lähettämiseen tai markkinointiviestintään. 

Lue lisää iPost-palvelustamme >>

 

Yksilöityä, tehokasta viestintää ja lisämyyntiä laskun yhteydessä – Connect 

Connectin avulla kohdennat viestisi asiakaskohtaisesti laskujen tai muiden dokumenttien yhteydessä. Connect-työkalua voit hyödyntää tehokkaaseen tiedottamiseen tai lisämyynnin tekemiseen.

Lue lisää asiakaskohtaisesta viestinnästä >>

 

Printer Driver suurien määrien tulostukseen ja lähetykseen 

Tämä iPostin lisätoiminto vähentää kirjeiden lähettämiseen kuluvaa aikaa ja kustannuksia. Printer Driver -sovellus asennetaan tulostimeksi verkkoon, jolloin kirjeitä voidaan lähettää omalta työasemalta suoraan asiakkaille. 

Lue lisää automaattisesta tulostuspalvelusta >>

 

Räätälöity tulostuspalvelu
- Customized Print

Räätälöity tulostuspalvelu Customized Print on tehokkaaseen asiakasviestintään suunniteltu tulostuspalvelu laskujen, palkkatositteiden, rahtikirjojen, tiedotteiden ja markkinointiviestien lähettämiseen.

Lue lisää räätälöidystä tulostuspalvelusta >>

 

Netposti - maksuton sähköinen postilaatikko ja arkisto verkossa

Netposti on kuluttajille maksuton palvelu, jossa kuluttaja voi vastaanottaa postia ja lukea sen silloin, kun parhaiten sopii. Netpostiin voi vastaanottaa laskuja, palkkalaskelmia ja muita dokumentteja ajasta ja paikasta riioppumatta. 

Lue lisää Netpostista >>

Tilaa uutiskirjeemme