Monikanavainen laskujen välityspalvelu

KAIKKI KANAVAT YHDELTÄ KUMPPANILTA

Monikanavainen laskujen välityspalvelu

Maksaminen muuttuu. Kuluttaja haluaa päättää missä ja miten maksunsa hoitaa.

Postin Monikanavaisen laskujen välityspalvelun avulla voit tarjota asiakkaillesi erinomaista asiakaspalvelua, minimoida laskutusprosessin kustannukset ja nopeuttaa pääoman kiertoa. Kun valitset kumppaniksi Postin, voit lähettää asiakkaallesi laskut hänen valitsemassaan kanavassa. Saat kaikki palvelut ja kanavat yhdellä sopimuksella.

Laskun lähettäjänä saat selkeän ja reaaliaikaisen näkymän laskutukseen, olipa kyseessä sitten mobiililasku, e-lasku, sähköpostilasku tai perinteinen paperiversio. Postin järjestelmä mahdollistaa sen, että voit joustavasti ohjata laskutusta sinulle edullisiin kanaviin. Monipuolisten vaihtoehtojen ansiosta asiakkaasi siirtyminen sähköisiin kanaviin käy vaivattomasti ja voit myös muutosten keskellä säilyttää asiakastyytyväisyyden korkeana.


Anna asiakkaalle vapaus valita

Postilla monikanavaisuus tarkoittaa lupausta siitä, että voit tarjota asiakkaillesi paperilaskun rinnalla kaikki moderneimmat laskutuskanavat. Jatkuva tuotekehityksemme takaa sen, että käytössäsi on kanavasta riippumatta aina kustannustehokkain ratkaisu. Avullamme hyödynnät saumattomasti parhaita laskutuskanavia ja varmistat, että olet ensimmäisten joukossa hyödyntämässä myös tulevia innovaatioita. Voit tarjota asiakkaillesi seuraavat vaihtoehdot:

  • E-lasku
  • Sähköpostilasku
  • OmaPosti – Postin uusi mobiilisovellus, jossa innovatiivinen Älylasku
  • MobilePay
  • Perinteinen paperilasku

Laskujen yhteydessä voit myös kohdentaa kuluttajalle yksilöityjä viestejä paperilla, pdf-liitteissä ja mobiilisti – saat tehokkaan kanavan tiedottamiseen ja ainutlaatuisen mahdollisuuden lisämyyntiin.


OmaPosti-sovellus ja innovatiivinen Älylasku

OmaPosti on suomalaisten arkea helpottava sovellus, jota voi käyttää verkossa tai mobiilisovelluksen kautta. Nopean kirjautumisen ja monipuolisten lisäpalveluiden ansiosta se sopii erinomaisen hyvin laskutuskanavaksi. Suosittu OmaPosti mahdollistaa kuluttajalle helpon maksamisen, muistutukset ja arkistoinnin. Yritykselle se tarjoaa kustannustehokkaan laskujen välityspalvelun, joka mahdollistaa myös räätälöidyn asiakaspalvelun ja lisämyynnin.

OmaPostin uusin ominaisuus, Älylasku, avaa laskun maksettavaksi suoraan sovelluksessa. Palveluun kirjautuneelle kuluttajalle voidaan kohdistaa personoituja viestejä laskun yhteydessä. Älylasku mahdollistaa myös suoran dialogin asiakkaan kanssa. Näin esimerkiksi laskusta esitetyt lisäkysymykset tai vaikkapa maksuajan muuttaminen voidaan käsitellä välittömästi.   


Lataa Oma Posti -sovellus

Uusi Oma Posti -appi tuo kaikki Postin palvelut taskuusi. Saat nyt kirjeet, laskut ja paketit yhteen paikkaan. Lataa itsellesi OmaPosti-sovellus ilmaiseksi puhelimesi sovelluskaupasta. Saat kaupan päälle sujuvamman arjen.

Kuluttajat voivat ladata OmaPosti-sovelluksen älypuhelimensa sovelluskaupasta.
Lue lisää >>

Lataa Google Play Kaupasta

Lataa App Storesta


MobilePay – nopea ja nykyaikainen tapa maksaa

Postin Monikanavaisen laskujen välityspalvelun avulla voit laskuttaa nyt myös MobilePay-sovellusta hyödyntäen. MobilePay on universaali maksutapa, jossa kuluttaja vastaanottaa ja maksaa laskuja älypuhelinsovelluksellaan nopeasti ja turvallisesti. Kun laskun maksutavaksi on valittu MobilePay, puhelimeen ladattu sovellus avautuu automaattisesti ja tunnistautumisen jälkeen maksun voi hyväksyä yhdellä pyyhkäisyllä.


Monipuolinen ja tehokas E-laskupalvelu

Postin E-laskupalvelu on ratkaisu jonka avulla toimitat laskut e-laskuna, sähköpostitse tai kirjeitse. Voit tehdä laskujen lähetyksen kerralla ja saat yhden selkeän näkymän, joka kertoo prosessin etenemisestä. Tiedot siirretään ERP-järjestelmästäsi, jonka jälkeen ratkaisumme luo laskut ja ohjaa ne eteenpäin valitsemissasi kanavissa.

Suomen johtavana dokumenttienhallinnan ja viestienvälityksen osaajana Posti tarjoaa käyttöösi luotettavan ja tehokkaan laskutusratkaisun, joka soveltuu niin suuryritysten kuin pienempien organisaatioiden tarpeisiin. Postin kumppanina voit tarjota asiakkaillesi todella joustavan mahdollisuuden siirtyä laskutuskanavasta toiseen. Lue lisää E-laskupalvelusta tästä linkistä.

 

Tutustu Postin Monikanavaiseen laskujen välityspalveluun:

Tilaa uutiskirjeemme