Markkinointi- ja Datapalvelut

Päivitys Rikastaminen Analytiikka

Markkinointi- ja datapalvelumme auttavat kohdistamaan viestintää ja markkinointia entistä paremmin. Kasvata markkinoinnin tehokkuutta kohdistamalla toimenpiteesi oikeisiin kohderyhmiin.

Autamme määrittelemään ja poimimaan yrityksellesi sopivat kuluttajat sekä profiloimaan nykyiset asiakkaasi ja uusasiakashankinnan kohderyhmät entistäkin tehokkaammin.


Asiakastietojen päivitys

Kun nimi- osoite- ja puhelinnumerotiedot ovat kunnossa, viestisi kohdentuu nopeasti ja paremmin. Avullamme pidät asiakasrekisterisi ajan tasalla joko kertapäivityksenä tai jatkuvalla ratkaisulla.

Lue lisää asiakastietojen päivittämisestä >>

 

Asiakastietojen rikastaminen

Rikasteet ovat asiakastietokantaasi lisättäviä tietoja, jotka auttavat sinua tuntemaan asiakkaasi paremmin ja palvelemaan heitä yksilöllisemmin. Rikasteet voivat liittyä esimerkiksi henkilön demografisiin tietoihin tai käyttäytymiseen.

Lue lisää asiakastietojen rikastamisesta >>


Analytiikkapalvelut

Analytiikkapalvelumme tarjoavat apua informaation tehokkaaseen hyödyntämiseen liiketoiminnan suunnittelussa ja kehittämisessä.

Lue lisää analytiikkapalveluistamme >>


Kohdennettua viestintää vaikka laskun mukana - Connect

Connectin avulla lähetät asiakaskohtaisia viestejä esimerkiksi laskujen tai muiden dokumenttien mukana. Voit räätälöidä viestisi asiakaskohtaisesti ja lähettää haluamaasi lisätietoa asiakkaillesi muun viestinnän mukana.

Lue lisää asiakaskohtaisesta viestinnästä >>

Tilaa uutiskirjeemme!