POSTI MESSAGING

DIGITALISOINNIN EDELLÄKÄVIJÄ

Tehostamme liiketoimintaprosesseja ja autamme tuottamaan parempia asiakaskokemuksia

Keskitymme palvelemaan asiakkaita, jotka käsittelevät suuria määriä laskuja ja muita dokumentteja. Palvelemme dokumenttien lähettämisessä, vastaanottamisessa ja saatavien hallinnassa. Yhdistämme tehokkaasti yritykset ja julkishallinnon palvelut kuluttajiin sekä mahdollistamme dokumenttien hallinnan digitaalisissa ja perinteisissä kanavissa.

Avullamme asiakkaamme hyödyntävät saumattomasti parhaita kanavia ja palveluita vastaanottamiseen ja lähettämiseen. Liittyivätpä ne asiakirjojen käsittelyyn, laskutukseen, saatavien hallintaan tai asiakasviestintään. 

Palvelumme auttavat asiakkaitamme tehostamaan dokumentinhallintaprosesseja,sähköistä arkistointia sekä hallitsemaan paremmin liiketoiminnalle kriittistä informaatiota.

Markkinointi- ja datapalveluiden avulla päivität, rikastat ja profiloit asiakastietojasi – löydät uusia asiakkaita ja tehostat asiakasviestintää.

Palvelemme asiakkaitamme Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Käsittelemme vuosittain satoja miljoonia lasku- ja dokumentti-transaktioita. Palvelemme yli 5000 asiakasta, 600 ammattilaisen voimin. Pääkonttorimme on Helsingissä, olemme osa Posti Groupia. 

Meillä on 30 vuoden kokemus dokumenttien digitalisoinnista, dokumenttiprosessien automatisoinnista ja kehittämisestä. Tehostamme liiketoimintaprosesseja sähköisen laskutuksen ja monikanavaisen asiakasviestinnän keinoin. Kattavat ratkaisumme, palvelumme ja työkalumme mahdollistavat työnkulun automatisoinnin. Niiden avulla tuet tulevaisuuden kasvua. 

Tehostamme liiketoimintaasi ja vauhditamme digitalisointia. Ehdoton vahvuutemme perustuu kokemukseemme kuluttajapalveluita tarjoavien yritysten kanssa toimimisesta ja kyvystämme integroida palveluita olemassa oleviin järjestelmiin.

POSTI MESSAGING

Vahvalla osaamisella kohti digitalisoinnin kärkeä

Posti on vuosikymmenten aikana kasvattanut osaamistaan asiakirjojen skannaus-, tallennus- ja tulostuspalveluiden tarjoajasta digitaalisen tiedonsiirron, dokumenttien hallinnan, laskutuksen ja asiakastiedon palvelutaloksi. Olemme olleet pioneereja monikanavaisten laskujen lähettämisessä ja vastaanottamisessa jo 1990-luvulta lähtien. Sähköisestä laskujenkäsittelystä on ollut luontevaa jatkaa kohti 2000-luvun viestinvälityksen automaatiota ja digitalisointia.

Vuoden 2018 alussa Posti Groupin omistaman OpusCapitan dokumenttien ja laskujen lähetyspalvelut, saatavien hallinta sekä digitointiliiketoiminta siirtyi Postipalvelut-liiketoimintaryhmän Posti Messaging –yksikköön.

 

 

  

 

Keskitymme palvelemaan asiakkaita, jotka käsittelevät suuria määriä laskuja ja muita dokumentteja. Autamme asiakkaitamme siirtymisessä sähköiseen viestinvälitykseen, laskutukseen, maksamiseen, tiedonhallintaan ja arkistointiin.
Tervetuloa digitalisaation kiinnostavalle matkalle kanssamme 

Asiakkaamme kertovat...

"Saavutimme lyhyessä ajassa hyviä tuloksia. Sähköistymisasteen kasvu merkitsee meille isoja säästöjä vuositasolla: laskujen lähetyksen kustannukset ovat laskeneet useita kymmeniä prosentteja."

Lue lisää >>

Petri Auvinen liiketoiminnan tukipalvelujen johtaja, Oy Teboil Ab

"Koulukuljetuspäätösten käsittelemiseen kuluva aika on kutistunut kolmannekseen sen jälkeen kun otimme lähetyspalvelun käyttöön. Työaikasäästöjen lisäksi saamme selkeitä eurosäästöjä postituskustannuksista."

Lue lisää >>

Pasi Ojaniemi Palvelupäällikkö, Espoon kaupunki

”Printer Driver vähensi merkittävästi potilaskutsujen käsittelemiseen kuluvaa aikaa. Poliklinikoiden työntekijät ovat olleet ratkaisuun hyvin tyytyväisiä.”

Lue lisää >>

Arja Narinen Johtajaylihoitaja, Carea

”Olemme kehittäneet yhdessä ostolaskujen käsittelyprosessia muun muassa automaattitiliöinnillä sekä laskujen automaattisella täsmäytyksellä tilauksiin ja hankintasopimuksiin. Uusia käytäntöjä otetaan käyttöön virastoissa, ja tavoite on, että jo muutamassa vuodessa 90 % kaikista saapuvista laskuista käsitellään automaattisesti"

Lue lisää >>

Mikko Kangasapunta Talous ja henkilöstö -toimialan johtaja, Valtiokonttori

”Säästämme huomattavasti aikaa ja työtä ja sitä kautta myös kustannuksia, kun kirjeiden manuaalinen käsittelytyö jää pois. Hoitajat saavat keskittyä ydintehtäviinsä, ja uskon, että  samalla myös työn mielekkyys kasvaa."

Lue lisää >>

Leena Nystrand Talouspäällikkö, Vaasan Sairaanhoitopiiri